Over ons

Ooit begon het met Sonja’s stage bij een ballonnengroothandel in Beverwijk, uiteindelijk groeide dat uit tot een enorme passie voor ballonnen en ballondecoraties en besloten Sonja en Ramon Tabak in 2001 een eigen bedrijf op te zetten, genaamd 'Balloon Creations'. Ze openden een feestwinkel in Beverwijk en verzorgden vanuit Beverwijk ballondecoraties door heel Nederland voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Dit deden ze zowel voor particulieren als bedrijven. 

Na bijna 16 jaar met plezier een eigen bedrijf te hebben gehad, de mooiste ballondecoraties te hebben verzorgd, besloten ze de feestwinkel in Beverwijk te sluiten. Het was tijd voor wat anders!

De feestwinkel in Beverwijk werd in december 2016 gesloten en Ramon is in januari 2017 verder gegaan met het uitvoeren van ballondecoraties onder de paraplu van een collega uit de ballonnenbranche 'De Ballonnerie' uit Amsterdam. 

Door het samengaan met De Ballonnerie, gaat Balloon Creations nu verder onder de naam 'Balloon Creations by De Ballonnerie'.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie