Offerte aanvragen

Ballonbloemen

Ballonbloemen zijn eenvoudige en betaalbare ballondecoraties, maar geven een erg leuk effect en zorgen vooral op een bruiloft voor een romantisch tintje.
Ballonbloemen worden gemaakt van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen. Er wordt een cluster gemaakt van een standaard formaat ballonnen en een cluster van kleine ballonnen met daarop nog een kleine ballon als hart van de bloem. Kies voor onze standaard kleuren of voor de mooie glanzende metallic kleuren. 

De bloemen kunnen in elke gewenste kleur worden samengesteld en zowel met als zonder bedrukking. Voor een bruiloft of huwelijksfeest is het ook erg leuk om te kiezen voor ballonbloemen met groene hedera. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan door op de bovenstaande button te klikken of bel naar: 0251-244834

Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen Ballonbloemen

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie