Offerte aanvragen

Ballondecoratie

Met een ballondecoratie zal uw feest of evenement helemaal een succes zijn! Met een ballondecoratie kunt u de sfeer neerzetten die u wilt! Kies uw eigen formaat en kleuren en wij regelen de rest! Een ballondecoratie is geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, bruiloft, jubileum, geslaagd feestje, sweet 16, winkelopening, winkelactie, bedrijfsfeest etc.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Ballonnenbogen
  • Ballonpilaren
  • Ballonboompjes
  • Ballonbloemen
  • Ballonnen slingers
  • Ballontrossen 
  • Cijfers en Letters


Alle latex ballonnen die wij gebruiken voor de ballondecoraties zijn 100% biologisch afbreekbaar en van het bekende merk Qualatex.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door op de bovenstaande button te klikken of bel naar: 0251-244834

Ballonnenbogen
Wilt u ook een feestelijke entree tijdens uw feestje of evenement? Laat weten wat uw gewenste kleuren zijn en welk formaat de ballonnenboog moet krijgen en wij komen het regelen! Een ballonnenboog kan zowel om een gewone deur als om een brede of hoge entree worden geplaatst.  Een greep uit de mogelij..
Ballonpilaren
Wilt u ook een feestelijke binnenkomst op uw feestje of evenement? Denk bijvoorbeeld aan een opening, lancering, actie, jubileum of bruiloft. Met ballonpilaren zorg je hiervoor! Laat ze door ons professionele team bijvoorbeeld bij de ingang plaatsen of op een mooie plek in de ruimte.   Ballonpilaren z..
Ballonboompjes
Wilt u ook prachtige ballonboompjes op bijvoorbeeld uw huwelijk? Laat ons uw wensen weten, zoals de kleur en het soort ballonnen en wij regelen het! Ballonboompjes zijn er ook in verschillende vormen en hoogtes. Vooral voor bruiloften maken wij veel gebruik van witte ballonboompjes in combinatie met transparante of ..
Ballonbloemen
Ballonbloemen zijn eenvoudige en betaalbare ballondecoraties, maar geven een erg leuk effect en zorgen vooral op een bruiloft voor een romantisch tintje. Ballonbloemen worden gemaakt van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen. Er wordt een cluster gemaakt van een standaard formaat ballonnen en een cluster va..
Ballonnen slingers
Ballonnen slingers worden gemaakt door een boel ballonnen aan elkaar vast te knopen, zodat er een slinger ontstaan. Geef door wat uw gewenste kleuren zijn en wat de lengte van de slinger moet worden en wij regelen het! Een ballonnen slinger doet het altijd erg goed op een feest in een zaal of tent, maar bijvoorbeeld..
Cijfers en Letters
Cijfer en letter ballonnen kunnen wij in elke gewenste kleur en formaat maken. Ze zijn bijvoorbeeld erg leuk ter decoratie op een verjaardagsfeestje of tijdens de viering van een jubileum! Wordt uw zoon of dochter 16 en staat er een leuk sweet sixteen feestje op de planning? Denk dan eens aan cijfer ballonnen i..

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie