Offerte aanvragen

Cijfers en Letters

Cijfer en letter ballonnen kunnen wij in elke gewenste kleur en formaat maken. Ze zijn bijvoorbeeld erg leuk ter decoratie op een verjaardagsfeestje of tijdens de viering van een jubileum!

Wordt uw zoon of dochter 16 en staat er een leuk sweet sixteen feestje op de planning? Denk dan eens aan cijfer ballonnen in de vorm van de leeftijd! Wilt u het nog persoonlijker maken? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor de naam in ballonnen. 
Wij kunnen een leeftijd of naam ook combineren met bijvoorbeeld een ballonnenboog. Bekijk de foto's om inspiratie op te doen. Heeft u een ander idee? Laat het ons weten, ons creatieve team denkt graag met u mee! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan door op de bovenstaande button te klikken of bel naar: 0251-244834

Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters Cijfers en Letters

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie