Offerte Aanvragen

Helium ballonnen

Helium ballonnen zijn natuurlijk onmisbaar op uw feest of evenement! Denk bijvoorbeeld aan losse helium ballonnen die het plafond vullen, reuze ballonnen die echt voor een eyecatcher zorgen, of een ballonoplating. Een ballonoplating kan symbolisch worden gedaan op bijvoorbeeld een bruiloft, maar ook voor een onthulling tijdens een nieuwbouwproject bijvoorbeeld.

  • Heliumgevulde latex ballonnen zijn vanaf 1 stuk bij ons te verkrijgen (we bezorgen vanaf 50 stuks)
  • Heliumgevulde latex ballonnen blijven ca. 12 ├á 16 uur zweven
  • Voor een langere zweeftijd kunnen wij de ballonnen voorbehandelen met een speciale ballongel "hi-float" (De zweeftijd wordt hiermee met circa twee dagen verlengd)
  • De losse heliumgevulde latex ballonnen worden standaard met een lintje geleverd

Vaak worden helium ballonnen door ons verwerkt in ballontrossen. Helium ballonnen zijn er in diverse kleuren, zoals rond of in de vorm van een hart en eventueel met diverse opdrukken (zelf aangeleverde tekst, logo of afbeelding). Het is ook mogelijk om in de webshop een doos met acht helium ballonnen te bestellen die in de desgewenste kleuren bij u of op een ander adres kunnen worden bezorgd. 

De afmetingen die wij voor de heliumgevulde ballonnen op voorraad hebben:

  • 11 inch (ca. 28 cm)
  • 16 inch (ca. 40 cm)
  • B250 (ca. 60 cm)
  • 3 Foot  (ca. 90 cm) 
  • 5 Foot (ca. 1.50 m)
  • 8 Foot (ca. 2.40 m)

Naast  het merk Qualatex┬« (dit zijn de ballonnen die wij gebruiken voor de ballondecoraties) hebben wij ook een huismerk ballonnen die een goed alternatief zijn voor bijvoorbeeld een ballonplating. Dit huismerk is minder geschikt voor onze decoraties, maar zeer geschikt voor eigen gebruik en ballonoplatingen. Hiermee bieden wij u een kwalitatief goed alternatief tegen een gunstige prijs. Onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door op de bovenstaande button te klikken of bel naar: 0251-244834

Reuze Ballonnen
Reuze ballonnen kunnen uw evenement of feestje een super feestelijke look geven. De ballonnen kunnen opgehangen worden, of we vullen ze met helium en binden ze vast aan een mooi lint.  Het is ook mogelijk om de grote ballonnen te laten bedrukken met een tekst en/of logo. Deze grote helium ballonnen werken..
Ballonoplatingen
Ballonoplatingen kunnen op diverse manieren worden uitgevoerd:    - Ballonoplatingen door middel van het loslaten uit een net    - Ballonoplating door middel van het loslaten van de ballonnen uit een champagnefles of cadeaudoos    - Ballonoplating of ballonwed..
Losse helium ballonnen
Helium ballonnen bestellen? Geef uw wensen door, zoals de kleur, hoeveelheid en het soort ballon en wij regelen het! Helium ballonnen zorgen dat elk feestje een feestelijke sfeer krijgt, want wat is nou een feestje zonder ballonnen! Laat bijvoorbeeld een saai plafond vullen met onze prachtige helium ballonnen, of bi..
Ballontrossen
Ballontrossen doen het op elke speciale gelegenheid goed. Kies voor standaard kleuren of voor ballonnen met een metallic look of misschien wel met een opdruk! We vullen de ballonnen met helium, zodat er mooie trosjes kunnen ontstaan. Wilt u dat de trosjes langer mooi blijven staan, kies dan voor hi-float. Door deze sp..
Helium Ballonnen Versturen
Online je helium ballonnen bestellen? Het kan via onze website! Selecteer de door jouw gewenste datum en laat je helium ballonnen per post versturen. Dat scheelt je niet alleen een hoop werk, want je hoeft niet naar de winkel om een heliumfles te kopen, maar je hoeft de ballonnen ook niet de knopen, want ze zitten..

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie